Velkommen til Matfestivalen i Lofoten

Det er med stor glede vi igjen kan ønske velkommen til Matfestivalen i Lofoten, som går av stabelen i Lofothallen lørdag 12. og søndag 14. oktober 2018. Dette er festival nr. 11 som arrangeres. Lørdag har vi åpent kl. 11:00 - 17:00 og søndag er det åpent fra 12:00 - 16:00
I tillegg vil det bli ulike arrangement mange  steder i hele Lofoten allerede fra lørdag 7. oktober.

Men 13. og 14. oktober vil Lofothallen bli omgjort til en spennende arena for lokal mat og matkultur. 

Nord-Norge har virkelig mye spennende mat å by på! Hele Nord-Norge er et gedigent spiskammers for god mat, enten råstoffet kommer fra hav eller land. Dyktig bearbeiding er med på å skape lokal matkultur og lokale mattradisjoner som vi er veldig stolt av og som mange i Nord-Norge har høstet stor anerkjennelse for. Vi ønsker å "heie på alle" og vi ønsker å vise frem et mangfold du knapt har sett maken til. Amatører og profesjonelle, kjente og ukjente kokker vil være til stede under Matfestivalen i Lofoten.

Flere steder i hallen vil du oppleve spennende matglimt. Smaksløkene får virkelig kjørt seg ved besøk hos de mange spennende bodene. I kafeen får du kjøpt lokal bakst og en god kopp kaffe, mens du samtidig kan få med deg underholdning for liten og stor. Kanskje et restaurantbesøk frister? 

Vi skal nemlig ha egen restaurant i Lofothallen som frister med spennende retter både av fisk og Lofotlam. 

I de mange bodene kan man få kjøpt og smake på Nord-Norske og internasjonale retter.

For barna vil vi som vanlig ha mye spennende å by på. På vår Facebookside og her på vår nettside legges det ut info om programmet i løpet av mai 2018. Sørg derfor for å LIKE vår side på Facebook. Vi gleder oss til å vise deg alt det spennende vi har å by på.

Velkommen til Matfestivalen i Lofoten